O Nama

AS-IMPEKS doo je osnovan 09.04.1992.godine. Osnivaci firme su Lisov Vladimir i Pavlovic Aleksandra sa vlasnistvom 50:50. Firma AS-IMPEKS doo vec 20 godina uspesno snabdeva kancelarijskim materijalom i priborom veliki broj krajnjih potrosaca (zdravstvenih ustanova, javnih preduzeca, sudova i preko 200 malih i srednjih preduzeca u regionu i okolini.)

slikafirme
AS Impeks

Ciljevi firme

AS-IMPEKS doo su dalje sirenje trzista, kako domaceg tako i inostranog (prevashodna orijentacija na izvoz). Ovakvom poslovnom politkom firma AS-IMPEKS doo dostize godisnji bruto promet od cca 2.000.000,00 EUR iako ima svega 11 zaposlenih racunajuci tu radnike u skladistu i u maloprodaji. Firma AS-IMPEKS doo raspolaze sopstvenim poslovnim i skladisnim prostorom povrsine od 1500 m2, kao i sa 5 dostavnih vozila sa kojim moze realizovati svaku dispoziciju u najkracem roku od 24h od dobijanja dispozicije. Ovakva orijentacija u poslovanju omogucila nam je da postanemo vrlo znacajan, a ponegde cak i ekskluzivan dobavljac najvecih domacih kompanija koje se bave kancelarijskim materijalom i priborom kao i kupac najvecih svetskih kompanija koje se bave proizvodnjom repromaterijala za graficku industriju i kancelarijskim priborom. Jedan smo od najvecih kupaca jednog od najvecih proizvodjaca spajalica, klamerica, heft-masina i busaca u Evropi – DELTA Istanbul i njihovim programom pokrivamo veliki deo srpskog trzista. Posebno naglasavamo da smo organizovali zajednicku prozvodnju registratora svih dimenzija sa preduzecem Savremeno Pakovanje doo Bezdan, gde smo instalirali sopstvenu opremu uvezenu iz Italije i gde u celini finansiramo nabavku repromaterijala i plasiramo celokupne proizvedene kolicine. 2009. godine otvorili smo maloprodajni objekat - knjizaru “STORY” koja raspolaze sa preko 4000 artikala renomiranih domaćih i svetskih proizvodjaca skolskog pribora i kancelarijskog  materijala i koja moze da zadovolji potrebe svih uzrasta pocevsi od osmogodisnjeg do srednjoskolskog obrazovanja.

knjizarastory
Knjižara Story

U dugorocnim planovima firme je dalje sirenje maloprodajne mreze na regionalnom nivou.

Ovi poslovni potezi su nam omogucili da izvozimo znacajne kolicine registratora na podrucja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, a pri kraju su pregovori sa kupcima iz Hrvatske i Slovenije.

Nasa osnovna deviza pod kojom poslujemo jeste isporuka najkvalitetnije robe u najkracem roku  sa najnizim cenama i najduzim rokovima placanja sto je preduslov za dalje povecanje poslovnog prihoda, sirenja trzista i podizanje materijalnog standarda zaposlenih.